B Media Productions

 

B Media Productions


About

Aangenaam (online) kennis te maken! Ik ben Joyce Bongers en plaatjes kijken én maken is wat het liefste doe en waar ik elke dag weer door getriggerd word. Ik zoek naar inspiratie in magazines, op Instagram, op het internet. Ik bekijk plaatjes, sla ze op. Ik kijk om me heen en zie plaatjes. Zonsondergangen en zonsopgangen zijn mijn favoriet. Ze zijn nooit hetzelfde, altijd weer een ander kleurtje, een andere vliegtuigstreep, een ander gevoel of een andere plek. 

Ik ben sinds 2010 actief als fotograaf en heb in 2012 mijn Bachelor of Communication en IAA certificaat (International Advertising Association) behaald. Na mijn studies heb ik een aantal jaar gewerkt op het hoofdkantoor van Puma waar ik de kledinginkoop deed voor de gehele Benelux. Dit bleek een plek waar mijn oog voor detail en mijn talent voor projectmanagement van pas kwamen. Mijn oog wilde echter meer creativiteit, en wilde vooral een eigen visie creëren. Dit kwam tot uiting in Girls Love 2 Run (Productions), een eigen bedrijf waarmee ik de blog Girls Love 2 Run ontwikkelde tot succesvol platform en waarin ik concepten bedacht voor onder meer IKEA, adidas, Clinique en Disneyland Parijs. Deze ervaringen kan ik nu inzetten om merken en bedrijven door middel van beeld georiënteerde producties scherper te laten zien.

Beeld

De B is voor mij het beginpunt. Alles begint dan ook bij het schetsen van een goed Beeld. Hiermee begrijpen anderen wie jij bent, waar jouw merk voor staat en wie jouw doelgroep is. Als je met jouw merk een boodschap uitzendt, moet iedereen het juiste beeld voor ogen hebben. 

Focus

Vanuit mijn visie zet ik jouw idee om in een goed concept én rol ik dit concept van B(egin) – Z voor je uit. Door jarenlange ervaring en diverse opdrachtgevers, heb ik de mogelijkheid mijn netwerk vol beeldmakers/beeld verspreiders (influencers) in te zetten. 

B Media Productions

Beeld en Focus vormen samen B Media Productions. Een beeld georiënteerde agency waarmee ik vanuit mijn visie en door de inzet van (bewegend) beeld merken en bedrijven help zichzelf op de juiste manier te profileren.

 

 

Using Format